Különc királylány

Különc királylány és a puncs.hu

Igazi férfi az, aki ha belenyal a puncsfagyiba felnyögnek a mazsolák.

Valahogy mindig ez az idézet jut eszébe királylányunknak erről a párkeresős oldalról. Mostanában rengeteg cikk szól arról, hogy ez egy fertő, és már a plakát alapján jönnek az ítéletek, hogy a nők kizsákmányolása, és egyebek. 

Királylány regisztrál. De hogy is kezdje? Talál  egy tök jó képet, ír valami őrületes baromságot, hogy légy kemény, de bőkezű, és kitölti az adatait. Név? Dorci. Kor? Hm, hm, kísérlet, szóval 29. Végzettség? Főiskola, munkahely van, gyerek nincs, nem dohányzom, nem iszom, egy szent vagyok. 

A legmeglepőbb, amivel királylány, mivel soha nem volt anyagias (talán, pont itt rontotta el az életét, meg a kapcsolatait) be kell álltani, hogy milyen anyagi elvárásai vannak. Mármint, a pasi mennyit költsön a kapcsolatukra. Egészen szürreális, így a “megbeszélés kérdése” opciót választja. Amilyen hülye királylányunk, itt is képes lesz kifogni azt a pasit, aki nem, hogy költene a kapcsolatra, még a királylány fizetné a cehhet. 

Bóklászik az adatlapok közt. Nagy részük harminc feletti, megadva mindenféle adat, hemzsegnek cégvezetők, többszázmilliós vagyonnal rendelkezők, a nős, de független pasik. Mondjuk azt sosem érti királylány, hogy valaki hogy lehet nős, de független, illetve anyu tud e arról, hogy ő független? Na mindegy, hosszú hosszú évek kérdése ez. 

És jönnek a “kapcsolatok”, a kedvencnek jelölések, és az üzenetek. Ami kellemes meglepetés a többi társkeresőhöz képest, hogy kulturált üzenetek jönnek, nincsen megdugnálak, szétbasználak, és egyéb remek üzenetek, amik más fórumokon rendszeresek. Ami még meglepőbb, nincsenek nagy levelezések, körülbelül két mondat után telefonszámot kér mindenki.

Itt általában királylány bevallja, hogy hát hát, álruhás “detektív”. Van aki elköszön, van aki ennek ellenére marad a csevegésben. Itt kapta meg királylány a százezerforintos kérdést, amin azért elég hamar átlendült. 

A kísérlet folytatásaként regisztrált valós korral, nyolc általános végzettséggel, némi súlyfelesleggel. Egy üzenet jött egy hét alatt, mondjuk, a srác, kb mindegy, csak nő legyen ábrázattal nézett vissza  képen. Némileg módosítva az adatokon, maradt negyven, de főiskolás, kicsit karcsúbb. És ez sem volt sokkal figyelemfelkeltőbb a pasik számára. 

Úgyhogy kiderült, nem az számít, mennyi a kilóid száma, milyen a végzettséged, legyél 30 alatt és kattannak a pasik.

Hogy ez az oldal mennyire a nők kizsákmányolása, prostituálása? Azt hiszem, tőlem sokkal hitelesebb emberek kifejtették már. Beszélgetve regisztrált felhasználókkal, van aki ezt férfiként tiszta helyzetnek tekinti. Nincsenek nagy érzelmek, nincsenek meglepetések, csak tiszta helyzet. Az egyik férfi azt mesélte, hogy ő azért szereti az itteni kapcsolatokat, mert nem  akar komoly elköteleződést annak ellenére, hogy független, és amúgy tök jó pasi a képei alapján. Járt már úgy, hogy akivel megbeszélték, hogy csak szex, mégis a csaj barátnői státuszt követelt egy idő után. És ebbe a helyzetbe nem akar még egyszer belekeveredni. Arról nem nyilatkozott, hogy erre mennyit költ, de szerinte ebben a helyzetben kölcsönösen jól jár mindenki.

Vannak kifejezetten pénzért szexet kínáló oldalak, a rosszlányok.hu, vidékilányok.hu. A puncs.hu oldalnak a neve, a sugarbaby elnevezés kiemeli a tömegből, de igazából nagyjából ugyanarról szól. Pénz és punci cserél gazdát, csak ugye vannak az útszélén ácsorgó lestrapált kurvák, akik 5.000ért mindent bevállalnak, és vannak a luxusprostik. 

A prostitúció amióta világ a világ létezett. A háborúkban volt, hogy fegyverként használták, de gondoljunk csak irodalmi emlékeinkre, az “Egy magyar nábob” regényben honnan is menti meg Kárpáthy a szép, fiatal szerelmét?  “Élt akkoriban négy gyönyörű lány, akik a családjuk felelőtlensége miatt léha életmódra kárhoztattak, különböző tehetős fiatalemberek tartották ki őket gyanús körülmények között. Hogy az ötödik húguk, Fanny erkölcseit megmentse egy szigorú nagynéni vette magához és iparkodott tiszta gondolatokat ültetni a hajadon lelkébe.” Szóval ez a jelenség nem mai. 

Nem a legerkölcsösebb, és nem a legfeministább, és legliberálisabb és sorolhatnám. Királylány nem ért egyet azzal, ami ott zajlik, de, nézzük kicsit más szemmel. Királylány lassan öt éve keresi királyát. Az öt év alatt sok mindent átélt. Legfőképp azt, hogy a pasik nagy része ingyenszexet akar. Királylány oldja meg a lakást, hogy szabad, és gyerekmentes legyen, vagy királylány utazzon, autó híján taxival, aminek a költsége az övé, sétáljon az erdőben, mert egy rohadt ásványvizet sem ér meg az első randin, vegyen piát, vacsit, szórakoztasson, szexeljen, és ha a pasi olyan, akkor gyorsan végez, gatyát ránt, és már el is hussant a végtelenbe.

Ha innen nézzük az oldal funkcióját, akkor nem is rossz. Nem királylánynak kell kitalálnia, megszerveznie, fizetnie, hanem a pasi biztosítja a hátteret. 

Hogy mit tenne királylány, ha tíz évvel fiatalabb lenne? Élné az életét, és kihasználná azokat a pasikat, akik felajánlják ezeket a lehetőségeket.  

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!