Különc királylány

Különc királylány, Zsanett, a fesztiválszerelem, és a nagyon teccessz!!

Debrecenben egy fesztivál, a Campusz Fesztivál. Egyik évben úgy alakult, hogy minden nap buli. Királyfik, királylányok, barátnők, ismert és ismeretlen arcok. Koncert hatkor, koncert nyolckor, és még tízkor is.

Különc királylányunk minden nap a szökőkútnál találkozott a többi koronás fővel. Pont akkor volt szállóige “Zsanett”. Ti emlékeztek még rá? 

Tehát mindenki kicsípve, és kicsit becsípve a szökőkútnál találkozott. Irány a bejárat. Kacagva, nevetve álltak sorba a biztonsági ellenőrzésre. Naná, hogy igyekeztek a legjóképűbb biztonsági őr sráchoz motozásra sorra kerülni, erre mindig valami “szörnyelladefrász” női őr taperolta végig őket. 

Kezükben a jól megérdemelt nedűvel bolyongtak a tömegben, lépten-nyomon ismerősbe botolva haladtak a koncert helyszíne felé. A kb három perces út, így jócskán egy órásra nyúlt. A zenekar már a színpadon, az első akkordokat játszották. Mit tesz ilyenkor a társaság? Egymás kezét megragadva be a tömeg közepére, csak, hogy bálványt a legjobb helyről lássák. Másfél óra éneklés, táncolás, nevetés, és persze ismerkedés a körülöttük táncoló szinglinek kinéző pasikkal.

A következő zenekar előtt még van fél óra, amikor ismét meg lehet támadni azt a cuki pultos srácot. Ahogy az éj sötétedik, ahogy az alkoholszint nő, úgy nő a tánc és énektudás, és persze az ismerkedési kedv.

Na de kivel ismerkedj? A tőled kb 524242 évvel fiatalabb társaság tagjaival? Vagy azokkal, akiknek karikagyűrű csillog az ujján? A felhozatalból válogatva sokan kiesnek a rostán, így a fesztiválszerelem egyre reménytelenebbnek tűnik. Azért csak akad egy, csak egy, aki, khm az éjszakát megszínesíti. 

Királylányunk összefut egy ismeretlen ismerős, messzi tájról érkezett királylánnyal, aki az örömködés után hamar bemutatja neki az unokatestvérét. Kiderül, királylány már találkozott a királyfival, már akkor izzott köztük a levegő, de akkoriban nem történt semmi más, csak némi szikra.

Királylányunk egész este konzekvensen vodkát ivott sörrel. Királyfi viszont borozót üzemeltetett. Királylányunk nem elég érett még a borhoz, nem szereti, de hát na, azért illendőségből, csak elfogadott egy pohárkával. 

Királyfi az alkohol és a sötét hatására egyre jobban gerjedt, de épp Kiss Tibi kezdett zenélni a nagyszinpadon, így elindultak táncolni. A sör a vodka és a bor némileg összeveszett, így pont az “engedem hadd menjen” dallamaira királylány telibehányta királyfit. Na jó, éppen nem, de majdnem. 

Hát, nem épp a legromantikusabb cselekedet, de királyfi nem lépett le, sőt megfogta királylány kezét, és hintót hívott, hazavitte, megmosdatta, ágyba fektette. Csak épp királylány félig-meddig kijózanodva már nem akart aludni. Hát így esett, hogy megesett a nagyon komoly reggelig tartó fesztiválszerelem. 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!