Különc királylány

Visszaszámlálás, készülődés, jubileumi Campus Fesztivál!

Évek óta, főleg, amióta a debreceni Nagyerdőre költözött, azóta minden évben, haverok, buli, Campusz Fesztivál

A helyszín először a vidámpark, és az állatkert területén volt. Rengeteg kedvenc előadó, Ákos, Tankcsapda és sorolhatnám. És ez így megy évről, évre, immár tizedik alkalommal. Pár éve, már a Nagyerdei Stadion és környéke ad otthont a rendezvénynek. 

 

Fesztiválozni jó. Fesztiválozni nagyon jó. Campuszozni meg talán a legjobb. Lehet, hogy nem ez a világ legnagyobb fesztiválja de élhető, és barátságos. A miénk.

Minden évben fejlődik, változik, szerencsére a jó hangulat, a színes kavalkád állandó. Itt jól érezheti magát mindenki. Kicsik, nagyok egyaránt.

Az idei program még színesebb, mint az eddigiek. Tradíció a sokszínűség, hiszen a színháztól a koncertig, a metáltól a funkyig minden stílus kedvelői megtalálják a maguk kedvencét. 

Idén, a Prodigy lesz a sztárvendég, de természetesen lesz Tankcsapda és Majka, és Halott Pénz, és Anna and the Barbies, és sorolhatnám. 

Lesz ám, ami a zenén kívül élményekkel, sőt, tudással szórakoztat. A Debreceni Egyetem idén sokféle programmal készül. Így az ország egyetlen okos fesztiválja lesz a Nagyerdő szívében. Lesz beszélgetés pl Zacher Gáborral, de látványos kísérletek is.

Idén kamasszal megyek minden nap. Ami eddig kimaradt, szégyen, gyalázat, az az, hogy megnézzük napközben milyen az élet a Campus-on, hogy milyen civil szervezetek mutatják meg magukat, és, hogy idén milyen kulináris újítások lesznek. 

Úgyhogy nincs más hátra, mint elkezdeni a visszaszámlálást, július 19-én kezdődik!

Bőségesen sok infó a fesztiválról: http://www.campusfesztival.hu/

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!