Különc királylány

Somamama esete Szűz Máriával

Én nagyon bírom Somát, mármint a mamagésát. Lehet rá sok rosszat mondani, meg hát hát hát, nem mindennapi életet él, és talán pont emiatt nagyon csípem. Megosztó személyiség. 

Pár napja zengett a média tőle, hogy szopás közben megjelent neki Szűz Mária, és útmutatást is adott.

Na jó, ezen elsőre én is ledöbbentem, második gondolatom az volt, hogy nekem pasi mondta, hogy “szűzmáriám, így még nem szopott le senki”, de napokig emésztgetve a jelenést, még jobban tisztelem Somát.

Ha az aktív szexuális életet élő nőket nézem,van köztük kurva, prűd, vannak akik valamilyen szexuális abúzus miatt valószínűleg soha nem fogják élvezni a szexet, és kb 10% a aki normális szexuális életet él.

A kurvát most értsük kicsit tágabb értelemben, nem csak a hivatalosan pénzért szexelő nőket, hanem a “vajnatimi” féléktől,  a sugárbabyken át, a BalatonSound  jegyért szopó kiscsajokig. 

Prűd, aki, a f@szt is gumikesztyűben fogja meg, és a misszionárius pózon túl nincs is élet, típusú nők.  Akik nem feltétlenül maguktól lettek ilyenek, akiknek az életéből kimaradt a szexuális felvilágosítás, akiknek mindig is tabu volt a szex, és a parterük sem igazán volt a toppon soha.

És van néhány nő, aki felszabadult, aki ismeri a testét, a vágyait, aki nem fél kipróbálni bármit ami izgatja, aki, annyira megéli, átéli a szexualitást, ami akár egy jelenéssé is kiteljesedhet.  

Nem, nem vagyok azon a szinten, ahol ő, jelenleg nincs is kivel gyakorolni azt, hogy erre a szintre lépjek. Véleményem szerint, kellenek az olyan emberek, akik megosztják a társadalmat, akik mernek, tudnak tudatot tágítani, kilépni a  megszokottból, akik megmutatják, hogy van más lehetőség is. Hogy mindezért, őt is sokan lekurvázzák, hogy nem értik, hogy megvetik? Ez szerintem nem az ő bűne. 

Kicsit nyitottabbnak, és elfogadóbbnak kellene lennie az embereknek. 

 

 

 

kép: jegy.hu

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!