Különc királylány

Különc királylány, a szomszédok, és a szex

Különc királylány egy 16 lakásos társasházban lakik a fiaival. 40 éve. Itt nőtt fel. Alattuk egy idős házaspár lakott, majd hosszú évekig üresen állt a lakás.

Felettük egy háromgyerekes család, két lány egy fiú. A három gyerekkel egyszerre nőttek fel. Egyszer csak a három gyerek kirepült, a szülők is elköltöztek a lakás üresen maradt. És néha néha a már felnőtt fiú visszatért.

Általában egy csajjal, hogy mindig ugyanazzal azt királylányunk soha nem figyelte. Egy biztos, kőkemény meneteket nyomtak, egy pornófilm hozzájuk képest smafu, hangilag legalábbis. És ez így ment hosszú hosszú hónapokig. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyszercsak beköltözött az egyik lány a férjével. Megszűntek a hangeffektek. Majd királylány csendes estéken ütemes hangokat hallott, tudjátok, amikor az ágy a falnak ütközik.

Királylányunk nyugtázta, a szobának mágikus erotikus ereje van, elmorzsolt néhány sóhajt, és csak reménykedett hogy ez a mágikus erotikus erő egyszer az ő hálószobáját is átlengi, és megjelenik a herceg fehér lovon. 

Na jó, ló nem kell, szex viszont igen. Királylány önkéntesen kivonult a társkeresős aplikációs világból. Kilenc hosszú hónapra.

A kétségbeesés még nem szőtte át, a pókhálók viszont igen. Így kipróbált új pártalálós kütyüt. És bingó. Herceg nem kérte meg királylányunk kacsóját, hogy legyen hetedhét határra szóló lagzi, de valahogy mégis vonzotta, kíváncsivá tette, és hát na, lett randi. És királylányunknak bejött a herceg, és bizsergett. 

A bizsergést megkoronázandó a következő randevún meginviálta otthonába. És megtört a szex nélküli időszak. És valahogy úgy alakult, hogy a kilenc hónapnyi felgyülemlett hiányállapot egyszer csak kiszakadt. Szerencsére nem az óvszer, csak a hang. És királylány ledöbbent.

Az alattuk lakó elkezdett dörömbölni. Basszus. Egyrészt így megtört a varázs, azért az valahogy csak visszahozódott. Másrészt azért átfutott az agyán, hogy egy korabeli házaspárt miért zavarja? Na jó, mióta beköltöztek, királylányunk nemi élete a nullával lett egyenlő, és ahogy elnézi a szomszédasszony savanyú arcát, lehet, hogy az övék is?  

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!