Különc királylány

Nők a pult mögött!

Emlékszel még erre a sorozatra? A hetyke bajuszos csehszlovák eladónőkre? Ja, hogy már Csehszlovákia sincs? Hát a nők intrikái a mai napig  léteznek.

Valahogy a nők szeretnek abban a szerepben tetszelegni hogy ha ők lennének a világ urai, akkor minden  rózsaszínűbb lenne,  nem lennének háborúk, béke és szeretet honolna mindenhol. Na ja, az amíg össze nem lennének zárva egymással, addig béke lenne. Aztán elindulna először a másik végigmérése, majd a szájhúzogatás, végül a beszólogatás. 

A csapatokba verődés, a másik csapat fikázása, áskálódás, néha kémkövetek érkeznének, próbálnának beépülni az ellenfélhez, ellenséghez. 

Ha valakinek a szakmaiságába nem tudnak belekötni, hát belekötnek a kinézetébe, ruhájába, sminkjébe, bármijébe, csak a másikra lehessen rosszat mondani. 

Nagyon kevés olyan női közösség van, ahol tényleg építik egymást, ahol nem a furkálás, áskálódás a fő napi teendő. Igazából nem is kell fizikailag egy helyen összezárva lenni, elég csak a közösségi oldalon elolvasni a hozzászólásokat. Az ősanya vitatkozik a nem ősanyával, a császáros a hüvelyi szülőssel, a szoptatós a tápszeressel, a hajadon a férjezettel, a gyerekes, a gyerektelennel és sorolhatnám. 

Mi nők nem vagyunk békés együttélésre képesek. Vannak kivételek, és vannak, akiket én is szeretek, és építenek, és barátok, de ez a legritkább. 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Mészáros András says:

    Szerintem ez nemektől független jelenség. A széthúzás mindig jellemző az emberekre, főleg Magyarországon. (Ezt már láttad? https://www.facebook.com/lackfi/photos/a.377510685710427.1073741828.377461129048716/1177655572362597/?type=3)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!