Különc királylány

Monica Lewinsky? Fel van véve!

Most hogy ismét munkakereső lett a státuszom, úgy gondoltam, csapjunk a lovak közé, és  ismét egyszerre regisztráltam a munkakereső portálokra, és egy randivonalra. Mert vagy pasim lesz, vagy munkám, vagy a kettő együtt. 

Tavaly már voltam hasonló helyzetben, egy társkeresős beszélgetés kapcsán kaptam egy állásajánlatot. Lett belőle randi is, melómegbeszélés is, de mivel, mint férfi és nő nem passzoltunk, így se kapcsolat, se munka. 

És most megint ilyen helyzetbe keveredtem. Elkezdtünk beszélgetni a társkeresőn, és elég hamar átevickéltünk az e-mail-es levelezgetésbe. Igazán, mint pasi nem jött be, ráadásul, mivel az adatlapján konkrétan/korrektül fel volt tüntetve, hogy nem független, de jó beszélgetőpartnernek bizonyult, így jöttek, mentek az e-mailok. 

És, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, az általános ismerkedési fázisban kiderült, hogy melót keresek. Némi további csevegés után jött a meseszerű ajánlat, segít. 

A tavalyi eset után gyorsan rákérdeztem, munka, vagy randi?

 

Jött a válasz:

Természetesen egyből megadtam egy időpontot, mert bár meseszerűen hangzott, elég naiv vagyok ahhoz, hogy mindenkiről a jobbat felételezzem.

De a következő üzenet vészcsengőt indított el:

MIVAN?????????? Egy munkamegbeszélés miatt diszkréció? És csak ezekben az időpontokban? Szeretői státuszról folyna, folyik a tárgyalás? Vagy a szereposztó dívány? Vagy az ovális iroda???? Rákérdeztem, hogy akkor hogy is van ez? 

És akkor a munka is eldugott kis zugkávézóban, vagy kis motelszobákban zajlana? Pont egy féltékeny feleség, és egy dugva tartott alkalmazotti viszony hiányzik most az életebe. Így teljesen visszavettem a beszélgetésből, bár egyrészt még megmaradt az, hogy hátha lesz belőle mégiscsak valami, másrészt, ha tényleg lesz belőle munka, akkor most mint potenciális főnökkel, vagy mint társkereső pasival csevegjek. És ez a visszahúzódás nem tetszett neki:

Ez most mint férfi akasztotta ki, aki szeretőt keresett, vagy főnök, aki alkalmazottat? Szerintem főnökként az ember nem tesz ilyet. Társkereső, szeretőkereső pasiként igen. 

Úgy látszik mégiscsak a gatyáján keresztül vezetett volna az út a munkához.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!