Különc királylány

Haverok, buli, campus fesztivál

Pár nap, egy évben csak pár nap, amikor éjjel-nappal buli van. Pár nap de egy évre elegendő élmény.

 

Hogy mi is történt idén velem, velünk a Campus Fesztiválon? 

Szerencsésnek érzem magam, mert rengeteg barátom, barátnőm van, főleg olyanok, akik nem mondanak nemet, egy kis bulizásra. Minden nap a barátokról, a zenéről, a találkozásokról szólt. Minden napra találtunk valamilyen előadót, aki miatt menni kellett, de az egész színes forgatag miatt érdemes volt kimenni.

A barátnőm szülinapját is ott ünnepeltük, és létrejött sok sok nagy találkozás. Az egyik legszuperebb, kedvenc bloggeremmel, itt beszéltünk meg “randevút”, és fergeteges éjszaka lett belőle.

Apropó, randevú, khm, hát igen, a campuson lehet randizni, vagyis inkább találkozni hímnemű egyedekkel is, akik a nem kevés alkohol hatására nagyon tudnak udvarolni. 

De a legeslegnagyobb élmény a gyerekemhez kötődik. Táborozott, és a legnagyobb örömére pont úgy jöttek haza délután, hogy élete első Tankcsapda koncertjére el tudott jönni velem. 

A kicsi egész kicsi korától nagy rajongó. Valahogy neki (na jó a nagynak is) kimaradt a gumimai és egyéb gyerekdalok. A Tankcsapdától, a P.Mobilon át a Metallica szólt nála, náluk, ja és persze Pokolgép. 

Tehát Tankcsapda. Fantasztikus volt a koncert. A gyerek olyan, de olyan izgalomban, kipirult arccal, tágra nyílt szemmel, üvöltve énekeltük végig az egészet. Az első koncertünk együtt. Felejthetetlen élmény volt. 

S, hogy mi lesz jövőre? Jubileumi Campus. Egy biztos, mi ott leszünk!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!