Különc királylány

gyöngyszemek, na nem az orosz társkeresőkről, hanem magyar oldalakról

Ismét visszaregisztráltam magam arra a bizonyos társkeresőre.

És megint jöttek  szokásos figurák.

Kedvesnek tűnő srácok, akik hisztirohamot kaptak, amiért nem küldök magamról képet, főleg amiért nem aktot. Ez csak keveseknek a kiváltsága, és az is némi személyes ismeretség után. Persze a beszélgetés egyből megszakadt, mivel nincs képküldözgetés.

Amit ilyenkor elsőre el szoktam küldeni, az ez a kép:

in

Nem értem miért nem rajonganak érte…..

És jött a következő delikvens, aki közölte, hogy itt nem nagyon tud írni, így adjam meg a facebookos elérhetőségemet, ott folytatjuk. Persze nem a rendes oldalamat hanem az álprofilom linkjét küldtem el, megtörtént a barátság visszaigazolása, és ezzel a lendülettel a fiatalember el is tűnt az internet kesze-kusza világában. Értem én, kell a minél nagyobb számú baráti társaság.

És jöttek a látogatók.

13479508_1045932065444545_180654216_n

Akinek már az aligátor szó helyes leírása is gondot okoz. A srác mondjuk gyíknak gyík, aligátornak nem igazán mondanám, vaságyastól is csak 25 kilónak tippelem. Félteném, hogy összeroppan ha találkozunk. Nem mertem megkérdezni tőle, miért ezt a remek nevet választotta, gyorsan nyomtam egy elutasító gombocskát.

13479742_1045932072111211_229852164_n

Csempe és mosogató rendben, csak épp a pasiból nem látszik sok. Lehet, hogy direkt? Vagy ne is akarjak többet belőle? Fontos a jó kép, mondjuk ez egy súrolószer reklámba pont ideális, de, hogy hogyan lesz ebből ismerkedés?

13487391_1045932058777879_1854866326_n

Az addig rendben van, hogy muzikális, hogy tud gitározni, de miért egy lopott kórházi lepedővel leterített kanapén? Ja és ugye a gyűrű. Egy mindenek felett. Miért vagyok olyan hülye, hogy észre veszek apróságnak tűnő dolgokat a háttérben?

13511499_1045932062111212_424482582_n

Teljesen hitelesen friss kép. Még mai. Vagy csak elromlott az időzítő? Mindenesetre nem túl bizalomgerjesztő, hogy egy képszerkesztőt sem sikerült segítségül hívni és levágni a dátumot a képről. Bár igaz, van aki évek alatt sem változik.

13479784_1045943708776714_1926063816_n

Ő legalább nyilvánvalóvá teszi politikai eszméit, ezek nem az enyémek, így gyorsan tovább gombot nyomok.

13492785_1045932078777877_595835998_n

És a végére egy megfejtésre váró gyöngyszem. Nem vagyok diplomasznob, de úgy gondolom, ha valaki odáig eljut, akkor némi helyesírási készség beleivódik. Oké, néha a ragzással nekem is vannak bajaim, de ez némileg túlzás. Miért nem vállalja, hogy pl lakatos, vagy festő. Nincs azzal semmi baj, de miért kell diplomát hazudni? Vagy vette? És mi az a szimátia?

Már megint csak nekem vannak nagy elvárásaim??????????

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Egy kapcsolathoz két ember kell, nem csak a férfi hibája, ha rossz, de nem is lehet csak a nőket felelőssé tenni. Hú, és az elfogadás, az egy nagyon nagyon nehéz terep.

 2. Így van, az ember társra vágyik. Én sem a bolond macskás nő szeretnék lenni (mondjuk még nincs macskám), szeretnék egy társat. Ezzel az egész cikkel, vagy a bloggal i inkább az a célom, hogy ha már a neten keressük a kapcsolatokat, akkor azt ésszel tegyük, egy kis önmarketing is kell, és egy kis igényesség. Mert lehet, hogy ezek roppant kedves emberek, de sokszor pont az ilyen képek, szövegek, hibák, amik elrettentik a másik nemet attól, hogy igent mondjanak.

 3. Katalin Kovács says:

  Nagyon régen segítettem egy társkereső vállalkozónak, a férfiaknál és a nőknél is ugyanaz volt a helyzet. Kevés volt az, aki a valóságot írta magáról és nem 30 évvel korábbi fényképet adott. Tudomásul kell venni, hogy nem a sármos férfiakból és szépségkirálynőkből áll a világ, nem is 6 diplomásból és milliárdosból, a földön kell maradni. Nem érdemes meséket írni, előbb-utóbb kiderül az igazság. Ha valaki emberileg értékes, a hibáival együtt el kell fogadni. Biztos jobb inkább egyedül, mint egy rossz kapcsolatban élni, de az ember társas lény, társra vágyik, és azért előbb-utóbb, ha nem is a társkeresőn, de megtalálja a társát.

 4. Dávid Jácint says:

  Azért ez fordítva is teljesen igaz. A nők a társkeresőn a pasikba csak a szórakoztató központot keresik. Legyen sármos, humoros, jóképű, sportos,175-185 közötti a magassága, 75-85 kiló közötti, egzisztenciával rendelkezzen, rendezett körülmények között élő, gyereke véletlen se legyen de természetesen az ő gyerekeit fogadja el stb…. 2 gyerekes egyedülálló apaként ugyan azt tudom elmondani, 0 az esélye annak hogy rendes társat találjak… Pedig az ember azt gondolná, hogy egy nőnél csak előny az ha valaki nem hagyja el a családját a gyerekeit hanem normális becsületes és mindent megtesz a családért. Ha egy nőnek aki jól tartja magát arany élete van, arra is ráun. Mert biztos lesz jobb. Nem értem mért panaszkodnak a nők a társkeresőkre, mérnek írnak rá ők arra aki szimpatikus, így csak abból választhatnak aki rájuk ír. Állítólag sok az egyedül álló nő, de azért tenni is kell, hogy ne legyen egyedül. Nem bezárkózni a megszokott kis világába, és változni??? Micsoda?? Fogadjanak el így… kb 500 levélből, 50!!! írt vissza egyáltalán, abból 40 legalább visszaírt, hogy köszi, de nem egymást keressük, a maradék 10 pedig azt azt várta mindig én keressem én írjak én szórakoztassam. Elárulok egy titkot a hölgyeknek, egy pasinak ugyan úgy szüksége van arra hogy néha a nő is írjon ne csak válaszoljon, ugyan is ebből látszik, hogy a nő is kimutassa az érdeklődést. Nem vagyok egy Alain Delon, de normális, a sex az ami a legutolsó szempont egy kapcsolatba nekem, nem kérek fotót sem elég amennyit látok, van humorom is. 40 Évesen eddig csak adtam és soha nem panaszkodtam mégse jó ez sem…. Egyszer egy nő mondta nekem és teljesen igaz na nem szó szerint ” minden nő ribanc, otthagyják a jól a rosszért, aztán évek múlva nem értik mitől üres az életük a rossz mellett” Lehet mondani bármit, nem biztos hogy azt kell választani aki nagyon nyomul meg dicsér ajnározza a nőt, 1-2 év és már úgyse fogja, de hát a nőknek az olyan kell 🙂 Nem panaszkodni kell hanem beismerni igen a rosszat választottam sajnálom, most majd más milyet keresek. Szép napot mindenkinek aki, csak a pasikat hibáztatja a rossz kapcsolatokért :))))

 5. Kétgyerekes, plusz kilókkal rendelkező nőként tökéletesen egyetértek azzal, hogy az esélyem kb nulla egy kapcsolatra. Pedig most vagyok nőiességem csúcsán, tisztában vagyok magammal, az értékeimmel, és a hibáimmal is. Viszont nem vagyok hajlandó egy olyan kapcsolatban élni, ami rengeteg megalkuvással jár, ami nem épít, csak rombol, mindezt azért, hogy elmondhassam, kapcsolatban élek.
  Pénz, sajnos sokakank csak az számít, legyen az nő, legyen az férfi, mert a férfiak között is akad, aki szinte csak azt nézi, hogy a másiknak van e pénze.
  Sajnos én sem vagyok magyar szakos tanár, és igen az én cikkeimben is vannak elírások, helytelen szóösszetételek, de én “csak” egy blogger vagyok aki nem tamulta ezt a “szakmát”. Az viszont engem is felháborít, ha olyan ember, aki tanult, újságíró a szakmai végzettsége, nem tud helyesen írni.
  Diploma, nehéz. Nem a dioma teszi az embert, vannak nagyon nagyon bunkó diomások és nagyon nagyon kedves szakmunkások. Igazából én inkább csak azt nem értem, miért kell végzettséget hazudni.

 6. Bugatov Ivan says:

  Sajnos valóban így van, de azért azt tegyük hozzá hölgyeim, hogy a ti elvárásotok sem semmit. 40-es nő 60-as külsővel 25 éves igényekkel!
  Legyek romantikus, férfias, határozott, vicces, legyen munkám, de sok szabadidőt tudjak veled tölteni, fogadjam el a gyermeked, szeressek kirándulni, biztos egzisztenciám legyen, igényes legyen a külsőm, ne legyek 178 cm alatt!
  És akkor ránézek a hölgyre, akin látszik az elsárkányosodás folyamata, odadobja a melleit a kamerába, ami nem genetikailag formás, hanem egyszerűen a hölgy elhízott, és a felső teste két mellből áll. A körmei hosszúak, és vörösre festettek, olyan mint egy vámpír, és nem tud senkit megkérni, hogy fotózza le, így aztán tükör előtt szerencsétlenkedik, persze a háttérbe kupleráj, rendetlenség, koszos fal.
  Szóval egy ideje egyedül élek, és már valahogy nem is akarok nagyon megismerkedni senkivel….de vajon mi lesz ezekkel a “nőkkel”?

 7. Vannak érdekes személyiségek, jelenségek, hogy ez mennyire a csúcs, ettől vannak extrémebbek

 8. Emilia Mátray says:

  Ez már a jéghegy teteje ?

  DIPLOMÁS ? Mi a FENE ?
  És még helyesen sem tud írni ???

  Az ilyen primitív alak nem hisszük , hogy
  egy társat /szexpartnert is kaphatna !/
  Egy normális lány , hölgy szóba sem állna vele !

  A “PÉNZ NEM BOLDOGÍT “!!!
  UNDORÍTÓ !!!

 9. Zsolt Marton says:

  Sajnos a neten megjelenő cikkek mind tartalmaznak helyesírási hibákat. Műszaki végzettségű vagyok, nem humán, magyar szakos barátom megkérdeztem, változott helyesírásunkban az igekötős használat? Pl. le írtam, így látom újabban. Nem változott. De más egybeírandó szavakat is jellemzően külön írnak, pl. ugyan úgy. Társkereső oldalakon sokan hazudnak, hívén, ha így alkalmazkodnak az igényekhez, sikerül. A férfiak zöme a szexre hajt, a nők fiatalon a pénzre, a korral meg a tökéleteset akarják. Mi esélye van egy eltunyult, igénytelen, alkoholista, csóró pasinak nőt szerezni? És mi esélye van egy 40 fölötti, gyermekes, hízásnak és ráncosodásnak indult nőnek, hogy magas, kisportolt, diplomás, nála fiatalabb, vagy max. 1-2 évvel idősebb férfit találjon? Már sok szakmunkásnő is diplomás párt akar. Van ennyi diplomás pasi az országban? A gyermek nemcsak a nőnek nehezítő ok, hanem a férfinek is, ő az apját akarja, nem egy idegent. Bocs, ha kemény voltam, de az igazság sokszor fáj. Tetézem: sokan nem is alkalmasak párkapcsolatra.

 10. Ha javasolhatnam, amikor ferfikent regisztralsz, akkor majd probalj meg tobb valtozatot is. Az elso legyen egy viszonylag csoro figura szakkozepes vegzettseggel atlagos munkaval, mondjuk targoncas vagy bolti elado, kinezete atlagos (ez voltam en valamikor). A masik legyen egy ertelmesegi ember latszatat kelto valaki, aki rendelkezik felsobb vegzettseggel, sportoljon valamit fusson es/vagy teniszezzen, legyen sajat vallalkozasa vagy dolgozzon felsovezetokent keresetnek jelolj meg minimum 1 milliot havonta. Az o kinezete is legyen atlagos. Megfogsz lepodni hany levelet kap az elso ficko, kb 0-t ha csak o nem ir valakire elobb es hanyat fog kapni a masodik szamu regisztraltad. Regisztracio utan nehany oraval tele lesz a mailbox. Nem mondom hogy hat ilynek a nok mert nem mindenki ilyen en boldog kapcsolatban elek egy egyaltalan nem ilyen lannyal, minden esetre szembetunoen sok az ilyen csaj a tarskeresokon. Aztan arrol ne is beszeljunk tul reszletesen hogy ki mindenki mit kepes osszehazudgalni az alakjarol korarol stb konyvet tudnek rola irni, eleg sok ilyen helyen probalkoztam 8-10 evvel ezelett. Ha csak annyit mondok hogy a legszelsosegesebb eset hogy a no 20 evvel volt idosebb mint amit elsore mondott vagy egy masik 30 kg-val volt nehezebb, vagy egy harmadiknak egyik melle 2x akkora volt mint a masik akkor szerintem tobb esetet nem is erdemes emliteni.
  Ha valaki szereti a jo nagy meglepeteseket, akkor annak valo igazan az ilyen latatlanban valo ismerkedes.:)

 11. A magány nagy úr, nem tagadom, én is “bevállaltam” ezt és azt. A következő projekt, hogy férfiként regisztrálok, és kiderítem milyenek vagyunk mi nők, mert igen, a női oldalon is akad sokféle személyiség. Én azt szoktam mondani, hogy mindenki szexet akar, csak nem mindegy, hogy jut el odáig, vagy hogy eljut e egyáltalán odáig.

 12. Géza Koltoi says:

  Sziasztok ! Egy szerelmi csalódás miatt én is regisztráltam hasonló oldalon oldalakon nagyon sok sikerrel ( számot szándékosan nem írok mert megdöbbentő egy év alatt ) akikkel kapcsolatot ( ! ) teremtettem közülük 4 pedagógus volt de rengeteg egyedülálló nő is bevállalt magának pedig nős vagyok … nyilván nem álltam szóba válogatás nélkül senkivel , ezek az oldalak is szextárskeresők de burkoltabb formában .. ezt látni kell annak aki már volt ilyen oldalon regisztrált tag . Maradjunk annyiban , hogy nem a férfiak , hanem az emberek sokfélék …..

 13. Kádár Istvánné says:

  Van egy jó villanyoszlop a házam előtt , ajánlom…. !!!

 14. hát, néha én is visítva röhögök, és ezek csak válogatott figurák

 15. Volt, hogy én is javítgattam, aztán meguntam, sajnos nem volt rá vevő, oké, én is ütök el betűket, főleg, ha sietek, de azért azt lehet tudni, hogy mi a tudatlanság, és mi a véletlen. Nem vagyok nyeltannáci, de van egy szint, ami már kiveri a biztosítékot nálam is 🙂

 16. Jaj ,nem javítottam 🙁 és most kaphatom a visszajelzéseket 🙂 de vállalom 🙂

 17. Agi Vamosi says:

  Ohhh,micsoda gyöngyszem ! 🙂 nekem egy két diplomás emberke írt és nem voltam rest a második levelét leírni javított változatban és visszaküldtem . Nem hiszitek ,de mintha misem történt volna folytatta tovább a géniuszi írásait mire válaszoltam köszönöm ,de nekem csak két osztályom van és nem illenénk össze 🙂 És mégis jött egy válasz,hogy őt nem zavarná ,mert fő a kölcsönös szimpátia 😀 Nem válaszoltam csak korlátoztam a továbbiakban ne tudjon írni . Tudom gonoszság volt részemről 😀 de nekem túl képzett volt 🙂

 18. Kamus Zsé says:

  Hát ez besza-behu. 😀

 19. lehet, hogy egy magyar nyelv és irodalom tanár-nőt 🙂

 20. örülök, hogy okoztam pár vidám percet 🙂

 21. rómaikömény says:

  látszik h dilomás ez a singli pasi. de milyen nót keres? 😀

 22. Globoid says:

  🙂
  Jaj, de jót nevettem! A szimátia tényleg fontos… 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!